• Verwerking bestelling van woensdag tot en met vrijdag.
  • Boven € 60,= , gratis bezorgd!
  • 14 dagen bedenktijd!

Ruilen & Retour

Retour mogelijkheden en verzendkosten bij retourneren
 
Herroepingsrecht:
Bij de aankoop van producten heeft uw als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen na ontvangst. Na deze 14 dagen heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

U krijgt dan het volledige orderbedrag binnen 14 dagen gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekeningNa aanmelding van een retour zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten die bij de bestelling betaald moesten worden binnen 14 dagen aan u terugbetalen, mits het product in goede orde is ontvangen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. zie ook onderstaande uitzonderingen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via dit emailadres: [email protected]

Omruilen:
Omruilen is bij ons altijd mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop en met inachtneming van de hierboven genoemde uitzonderingen. Wanneer u een artikel wilt omruilen voor een andere kleur of maat dan worden er geen verzendkosten berekend, enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening
Wilt u het product omruilen voor een ander artikel dan zien wij dit als een nieuwe bestelling en worden opnieuw de reguliere verzendkosten in rekening gebracht.

Defecten:
Mocht een artikel onverhoopt defect blijken te zijn neem dan direct contact op via [email protected] Omschrijf het defect zo duidelijk mogelijk en wij nemen z.s.m. contact met u op over de afhandeling en procedure.

Je factuur is je bewijs van garantie. De garantie komt te vervallen in de volgende gevallen:
– wanneer je zelf je hoverboard open hebt gemaakt
– op het moment dat je schade is ontstaan door slijtage, botsen, waterschade en rijden op niet vlakke 
   ondergrond.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »