• Verwerking bestelling van woensdag tot en met vrijdag.
  • Boven € 60,= , gratis bezorgd!
  • 14 dagen bedenktijd!

Wie is Action Markt?

Action Markt is een jong e-commerce bedrijf wat zich richt op een breed publiek. Wij bieden onze klanten producten aan tegen de laagste prijs. Natuurlijk houden we er wel rekening mee dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit. Wij importeren een groot deel van onze producten direct vanuit de fabriek. Dit betekent dus dat er geen tussen persoon of bedrijf zit wat winst maakt op onze producten waardoor wij producten tegen een lager tarief kunnen bieden dan onze concurrenten.

Wij bieden een zeer ruim assortiment consumenten artikelen aan en voegen wekelijks nieuwe artikelen toe aan ons assortiment. Alle producten kunnen online via de webwinkel worden besteld, na ontvangst van betaling wordt de bestelling per post bij u thuisbezorgd. U ontvangt een track & trace code waarmee u uw bestelling kan volgen.

Onze kernwaarden:

 

Tevredenheid:
Als jong e-commerce bedrijf moeten wij nog harder vechten voor onze klanten. Daarom staat tevredenheid bij Action Markt op een extra hoog pitje. Als onze klanten tevreden zijn dan kunnen wij ook met een gerust gevoel ons werk doen. Wij doen ons best om alle klanten tevreden te houden. Dit doen wij door middel van onze lage prijzen en doen wij ons best om onze klantenservice constant te verbeteren en bieden wij onze klanten altijd net wat meer dan de rest.

Betrouwbaarheid:
Betrouwbaarheid krijg je niet zomaar, maar moet je winnen. Daarom strijden wij extra hard voor het vertrouwen van onze klanten. Bij Action Markt moet u zich thuis voelen, want dat is een betrouwbare omgeving. Als bedrijf bieden wij onze klanten dan ook altijd het vertrouwen van een goede klantenservice en prijs - kwaliteit verhouding.

Simpelheid:
Wij van Action Markt houden van een simpele aanpak, namelijk wij bieden onze klanten de scherpste prijzen aan en daarbij proberen wij ook nog eens de beste klantenservice aan te bieden. Met simpelheid bedoelen we dat al onze klanten met alle vragen, klachten of problemen bij ons terecht kunnen. Wij gaan niet moeilijk doen over de simpele dingen om het zo te zeggen.

 

Onze missie

 

Als jong e-commerce bedrijf hebben wij grote ambities. Wij willen met behulp van onze klanten de Nederlandse markt veroveren op het gebied van consumenten artikelen. Natuurlijk weten dat dit niet in de kortste tijd kan gebeuren, maar met behulp van onze klanten en onze ambitie om te groeien hopen wij onze missie in waarheid te brengen zodat nog meer mensen kunnen genieten van een eerlijke webwinkel met eerlijke prijzen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »